Bohemian oorbellen

Bohemian oorbellen

Stel je het eens voor: het is lente of zomer en warm, als je over straat loopt, komt de geur van gegrild BBQ-vlees je al tegemoet en je bent ontzettend blij. Blij, omdat je eindelijk je leuke zomeroutfit aan kan die al een jaar in je kast ligt, blij omdat de temperatuur perfect is en blij omdat je voelt dat het zonnetje je goed doet. Het enige dat je waarschijnlijk nog nét iets vrolijker kan maken, zijn de juiste accessoires, zoals slippers, bohemian oorbellen, een armband of een leuke haarband. Gelukkig zijn er genoeg opties om je zomerse outfit helemaal af te maken.

Maak je zomerse outfit compleet

Met een paar bohemian oorbellen, nu we het toch over dit product hebben, voel je je in een handomdraai iemand die vakantie viert op Ibiza. Er zijn ook ontzettend veel soorten oorbellen met deze zigeuner-uitstraling, met veren, glazen hangers en meer. Het is de perfecte combinatie tussen zomers, romantisch en vrolijk. Ze maken je outfit hiermee helemaal af. Menig hoofd zal zich naar je omdraaien als jij, met zo’n leuke outfit inclusief matchende accessoires, over de boulevard flaneert.

Combineren maar

Combineer de oorbellen met een leuke, korte broek of een jurkje, slippers of sandalen of een leuke bikini en je zomers look is compleet. Door de kleuren van je oorbellen een beetje neutraal te houden, vermijd je dat je er uit ziet als iemand uit het circus. Het gaat allemaal om balans en stijl. Je kan ze natuurlijk zelf dragen, maar het is ook een ontzettend leuk cadeautje om weg te geven, bijvoorbeeld aan je beste vriendin. Geef er een matchende armband bij en ze zal blij zijn dat ze jou als vriendin heeft.

Ook leuk voor tijdens een feestje

Maar ze zijn ook prima te dragen tijdens een feestje en dus niet alleen op straat. Trek dan een nettere en misschien iets langere jurk aan en je bent tegelijkertijd stijlvol en zomers, zonder daarbij je speelsheid te verliezen. Kies bijvoorbeeld voor gouden bohemian oorbellen met een smaragd groene hanger. Hiermee straal je uit dat je weet wat je doet. En willen we dat niet allemaal? Kortom, met de juiste accessoires, variërend van oorbellen, armbanden tot aan kettingen, kan je heel gemakkelijk van een zeventje qua outfit een negen maken, of zelfs een tien. Speel er een beetje mee en voor je het weet, heb je kleding aan die je zelfverzekerd zal maken en die je er mooi uit zal doen laten zien. Laat de zomerse temperaturen maar komen!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*