Wat is social media marketing?

Bij social media marketing worden sociale media als Instagram en Facebook ingezet voor het promoten van een product of dienst. Sinds de opkomst van sociale media is deze vorm van marketing steeds populairder geworden. Bedrijven als Real Gen zijn gespecialiseerd in het promoten van producten en diensten via sociale media. De specialisten die werkzaam zijn bij dit bedrijf weten precies hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jouw aangeboden producten of diensten door bezoekers van sociale media als Facebook en Instagram worden opgemerkt. Dit zorgt er vervolgens voor dat jij een stijgende lijn in de aankoop van de producten zult zien.

 

Vormen van social media marketing

Sinds de opkomst van het platform Instagram in 2010 is de influencer een groot begrip geworden. Deze gebruikers van het social media platform worden door een bedrijf betaalt om een product of dienst van hen te promoten. Deze betaling kan in spullen zijn, zoals een kledingstuk bijvoorbeeld, of in geld. De keuze voor het inzetten van een influencer is dat deze persoon vaak veel volgers op Instagram heeft waar hij of zij tevens veel invloed op kan uitoefenen. Dit is iets waar het bedrijf Real Gen ook van op de hoogte is. Bij deze recent uitgevonden vorm van social media marketing vermeld de influencer de naam van het bedrijf in de geplaatste foto. Dit kan boven, in of onder de foto zijn. Denk bijvoorbeeld aan een hashtag die de naam van het merk noemt. Een meer traditionele manier van social media marketing is het simpelweg plaatsen van een advertentie in de tijdlijn. Tijdens het scrollen op Instagram of Facebook worden gebruikers van het social media platform dan blootgesteld aan een advertentie van jouw bedrijf of merk. Wat je als bedrijf ook wil, de medewerkers van Real Gen zorgen voor de allerbeste social media marketing.

 

Afspraak maken voor social media marketing

Op de website van Real Gen staan alle mogelijkheden voor social media marketing aangegeven. Oriƫnteer jezelf en neem vooral even een kijkje! Voor vragen kan je per mail of telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers. Zij zullen hun best doen jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarnaast kan je ook contact opnemen als je graag een afspraak met een van de medewerkers van Real Gen zou willen maken. Tijdens deze afspraak geef je aan wat je wensen zijn omtrent de social media marketing. De medewerker is dan vaak in staat om een prijsindicatie te geven en zal aangeven wat er allemaal mogelijk is op het gebied van de marketing. Twijfel dus niet langer en laat je social media marketing regelen door Real Gen!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*