Wat is internet marketing?

internet marketing

Een bedrijf als Real Gen is gespecialiseerd op het gebied van internet marketing. Bij deze vorm van marketing worden producten of diensten gepromoot via het internet. Deze producten en diensten kunnen van allerlei verschillende merken en bedrijven afkomstig zijn. Niets is te gek! Er zijn verschillende vormen van internet marketing. De eerste vorm is internetreclame, dit is tevens de meest bekende variant van internet marketing. Hierbij worden er advertenties van jouw bedrijf op een website geplaatst. Op deze manier wordt de kans dat mensen jouw website bezoeken enorm vergroot. Dit leidt vervolgens weer tot hogere verkoopcijfers. Een minder bekende manier van internet marketing is zoekmachine marketing. Dit is een specialiteit van Real Gen. Met deze variant van marketing zorg jij ervoor dat de website van jouw bedrijf bovenin Google komt te staan.

 

Hoe werkt internet marketing?

Hoe zorgt Real Gen ervoor dat jouw website bovenin Google komt te staan? Heel simpel. Het marketingbedrijf doet eerst een zoekterm onderzoek op Google. Tijdens dit onderzoek wordt gekeken naar de kansen van jouw bedrijf. Het is namelijk belangrijk dat deze kansen zo hoog mogelijk komen te liggen. Vervolgens richten de specialisten van Real Gen jouw website opnieuw in. Zoektermen die uit het onderzoek naar voren zijn gekomen worden opzettelijk op jouw website geplaatst. Wanneer jouw bedrijf jeans verkoopt en er is gebleken dat mensen vaak zoeken op donkerblauwe jeans met gaten, worden deze termen expres aan jouw website toegevoegd. Vervolgens wordt er aan linkbuilding gedaan. Hierbij wordt de link van jouw website op externe platformen geplaatst. Dit vergroot vervolgens de autoriteit. Tot slot wordt er een rapportage en analyse gedaan. Hierbij worden de resultaten gemeten, geanalyseerd en doorgevoerd in het systeem. Zo is precies zichtbaar wat de positieve gevolgen van de internet marketing voor jouw bedrijf zijn geweest.

 

Afspraak maken voor internet marketing

Neem direct contact op met de medewerkers van Real Gen. Breng een bezoekje aan de website en oriƫnteer je op de mogelijkheden van internet marketing. Vervolgens kan je via de chatbox enkele vragen stellen, maar het is natuurlijk ook mogelijk deze naar een van de medewerkers te mailen. Ook telefonisch is Real Gen beschikbaar, zo is er voor elk wat wils. Voor het maken van een afspraak voor internet marketing kan je ook via de website bij een van de medewerkers terecht. Bespreek de wensen die je voor je bedrijven voor ogen hebt en Real Gen doet er alles aan om deze wensen te vervullen. Daarnaast is het ook mogelijk om te vragen naar een prijsindicatie. De daadwerkelijke prijs kan pas later vastgesteld worden. Twijfel niet langer en zorg ervoor dat jouw bedrijf beter te vinden wordt op het internet. Real Gen staat paraat en is de beste optie op het gebied van internet marketing!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*