Praktijkruimte huren in Arnhem

Praktijkruimte huren Arnhem

Geef je yogalessen, therapie, danscursussen of wil je graag een lezing geven en ben je op zoek naar de perfecte ruimte met een natuurlijke uitstraling om dit uit te kunnen realiseren? Je kan nu een mooie praktijkruimte huren in Arnhem met een grote zaal en gespreksruimte die beide veel mogelijkheden bieden. De praktijkruimte is gemakkelijk te bereiken en uitgerust met een veeltal nuttige voorzieningen. Bijvoorbeeld een ruimte gelegen aan de Oude Velperweg te Arnhem.

Voorzieningen

Je kunt een zaal huren op de begane grond of op een verdieping. Om een indruk te geven van de faciliteiten, is hier een een voorbeeld van een Praktijkruimte huren in Arnhem. De zaal op de eerste verdieping is 12 bij 8 meter heeft een hoog plafond en prachtige boogramen. Naast de zaal bevindt zich een keuken met voorzieningen als een magnetron, vaatwasser, kookplaat, koelkast en koffiezetapparaat. Het is mogelijk de zaal overdag te verduisteren met behulp van de luiken. Er zijn maximaal 50 mensen toegestaan in de zaal en evenementen zijn niet toegestaan. Het is mogelijk een lunchbuffet te reserveren en koffie en thee in kannen af te nemen. De zaal is verder voorzien van een beamer, 50 stoelen, vier grote inklaptafels, een muziekinstallatie, piano, verrijdbare spiegel, yogamatten en kussens en dekens.

De praktijkruimte is 4 bij 3,5 meter en biedt verschillende handige voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een whiteboard, zithoek, wachtruimte en een toiletruimte op de eerste verdieping. Daarnaast biedt de praktijkruimte de mogelijkheid om gebruik te maken van de WiFi, printer en koffie- en theemachine.

Praktijkruimte per uur huren

De praktijkruimte kan per uur gehuurd worden. Dit maakt het mogelijk om de ruimte alleen te huren wanneer je deze nodig hebt. Zo heb je geen onnodige kosten wanneer je de ruimte niet in gebruik hebt en hoef je verder zelf ook niks meer te regelen. De openingstijden van de praktijkruimte zijn van 9.00 uur tot 22.00 uur, dankzij deze flexibele tijden kan de dag ingedeeld worden zoals jij dat wilt. De praktijkruimte voor een hele dag huren is uiteraard ook mogelijk. Mocht je willen annuleren, kan dit tot twee maanden voor de reserveringsdatum kosteloos. Wanneer je twee tot één maand voor de reserveringsdatum wilt annuleren, betaal je 50% van de totale kosten. Wanneer korter dan een maand voor de reserveringsdatum geannuleerd wordt, kost dit 100% van de totale kosten.

Voorwaarden

Voor een eigen cursus, workshop of training is een WA bedrijfsverzekering een vereiste. Mocht jijzelf of een van de deelnemers van jouw cursus/workshop/training schade veroorzaken, ben jij hier verantwoordelijk voor. Daarnaast ben je ook zelf verantwoordelijk voor het behalen van een eventueel BHV diploma indien dit voor jou en je organisatie wettelijk verplicht is.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*